LiquidX rental voert complete producties uit voor diverse binnen- en buitenlandse opdrachtgevers. We beschikken over meer dan voldoende technische faciliteiten in eigen beheer en mede door onze jarenlange ervaring en ons internationale en nationale netwerk van toeleveranciers kunnen wij praktisch iedere productie verwezenlijken.
 


LiquidX rental & sales is een van de meest kwalitatieve en innoverende partners voor de professionele show- en evenementenwereld inzake de verhuur, verkoop en installatie van geconfectioneerd textiel en haar bewegingsvormen.

LiquidX rental brengt samen met de opdrachtgever de lokale omstandigheden in kaart en na onderlinge afstemming en coördinatie wordt bijvoorbeeld een kale ruimte getransformeerd in een chique ontvangstruimte. Aangepast aan het thema bedenken we een toepasselijke invulling van de ruimte.

LiquidX rental & sales specialiseert zich dan ook niet alleen in de klassieke theatertextielen, maar streeft er bovendien voortdurend naar om de klant de meest innovatieve producten en gedurfde ideeën aan te bieden.
 

SterrendoekHangen, rollen, vallen, fonkelen, optrekken, vliegen, draperen... LiquidX staat in voor de ontwikkeling, uitvoering, verhuur en verkoop ervan. De projecten getuigen van kwaliteit en liefde voor het vak.

LiquidX rental & sales staat voor: Vakmanschap, creativiteit en voor permanente vernieuwing.

LiquidX werkt met vakbekwame medewerkers die uiteraard over de relevante diploma's en certificaten beschikken.